Σχετικά με εμάς

Eσώρουχα mariveta

Το κατάστημα Μαριβέτα δραστηριοποιείται στο χώρο του εσώρουχου από το 1987. Έχει καταφέρει να γίνει γνωστό χάρη στις άριστες ποιότητες αλλά και αρκετά χαμηλές τιμές ικανοποιώντας ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Το ευγενικό μας προσωπικό είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει καθώς διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία αλλά και γνώση που απαιτείται για ένα αντικείμενο τόσο προσωπικό και ιδιαίτερο όπως είναι το εσώρουχο.

Βασική σημασία για εμάς έχει οι πελάτες μας να αισθάνονται άνετα με τα εσώρουχα τους και αυτό επιτυγχάνεται με την άμεση και προσωπική επαφή που διατηρούμε με τους καταναλωτές μας. Έτσι εξασφαλίζεται η άψογη εφαρμογή σε συνδυασμό με την πρακτικότητα και την καλαισθησία.

Κατανοούμε πως κάθε άνθρωπος έχει τις ιδιαιτερότητες του, επομένως τυχόν δυσαναλογίες του σώματος αποτελούν για εμάς μια ξεχωριστή πρόκληση στο να τις καλύψουμε. Σίγουρα δεν αποτελεί πρόβλημα, απλώς χρειάζεται την κατάλληλη εμπειρία και διάθεση ώστε να βρεθεί το κατάλληλο εσώρουχο για τον καταναλωτή.

Στο κατάστημα Μαριβέτα μπορεί να βρει κανείς : γυναικεία εσώρουχα, πιζάμες, νυχτικά, ρόμπες, καλσόν.sexy Εσώρουχα ,Ανδρικά εσώρουχα, boxer, slip, φανέλες παιδικά εσώρουχα καθώς και από την γέννηση έως την ενηλικίωση του παιδιού.

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω της ιστοσελίδας μας mariveta.gr ή

Να επισκεφτείτε το κατάστημά μας στην οδό:

ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ 134 & ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ